8 Mart 2015 Pazar

Sokakta Çay Keyfi

İlk defa dış mekan mobilyası çalışıyoruz. Daha önce sandalyede denediğimiz hasır örme tekniğini çok sevdik ve bunu tabure yaparak tekrar kullanmak istedik. Tabure ve masanın yapımında ceviz ağacı kullandık. Başka bir proje için hazırladığımız arnavut kaldırımlı stand, tabureli masa takımına çok uydu. Onunla fotoğraflayalım dedik. Mobilyaları aksesuarlarla sunma sevdası tavla ve çay bardaklarının yapımıyla sonuçlandı. Kültablası ve sigara paketiyle görüntüyü tamamladık. İşte ortaya bu sahne çıktı.



miniature backgammon
Son rötuşlar yapılıyor.

miniature tea cup
Gün ışığında daha güzel görünüyor.

miniature sidewalk

Çay karıştırıyorum.

miniature tea cup

miniature cigarette

miniature ashtray



7 yorum:

  1. Tamamen aştığınızın göstergesidir bence...Çaylarının gerçek olup olmadığını sorgulamaya bile....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumun için teşekkür ederiz. Tabii ki gerçek çay...

      Sil
  2. Sevgili Tülin ve Cem, inanın muhteşemsiniz. Ellerinize sağlık. Her ayrıntı şahane. İnsanın oturup soluklanası geliyor. Laf aramızda sigara yerine vazo içinde bir demet kır çiçeğini tercih ederdim tabii:))) Beni çok keyiflendirdiniz, teşekkür ederim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumunuz için teşekkürler Gülay Hn. Sigara için ise daha önce yaptığımız bir çalışmaydı. Bu konsepte uyduğunu düşündüğümüz için kullandık.

      Sil
  3. Merhaba, minyatürleriniz çok başarılı gerçekten. Bir iş hakında sizinle görüşmek istiyorumda. Size ulaşabileceğim telefon numarası varmıdır?

    Google+ ile de bir yorum bıraktım ama görmeme ihtimalinize karşı buradan da yazmak istedim. Şimdiden teşekkür ederim. Mahmut Ceylan

    YanıtlaSil
  4. Çok güzel bir çalışma olmuş.

    YanıtlaSil
  5. Çok güzel bir çalışma olmuş.

    YanıtlaSil