28 Aralık 2014 Pazar

Ayakkabılık ve Askılık

Merhaba, uzun zaman sonra tekrar yeni bir paylaşımda bulunuyorum. Malum yazın çalışmak çok kolay olmuyor.
Eşimin yaptığı bu ayakkabılığı çok daha önce paylaşmak istiyordum. Ama ayakkabı da yapmalıydım. Ne yazık ki bir çift çizme ve terlik yapabildim. Çünkü 1/12 ölçekli ayakkabı yapmak pek de kolay değilmiş. Ben de ayakkabı olayından vazgeçip, diğer detaylarla uğraştım. Biraz dikiş, biraz örgü bir de evrak çantası ve sepet ekleyerek sizlerle paylaşıyorum.

Resim yazısı ekle





Askılardan detay görüntü


Yapay deriden tamamen elde dikilerek hazırlanmış 3.5 cm x 4 cm ölçülerideki evrak çantası.


2 cm x 2.6 cm ölçülerindeki dosyalar ve dergiler

6 yorum:

  1. Ellerinize sağlık, detaylar muhteşem ama favorim evrak çantası:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim. Benim de en sevdiklerimden biridir evrak çantası.

      Sil
  2. Calismalariniz harika olmus, ben de ilgiliyim nasil ogrenebilirim teknikleri, malzemeleri nerden bulabilirim onerileriniz var mi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler. Teknikler için en iyi kaynak internet. özellikle de Youtube. Türkçe çok fazla video bulamayabilirsiniz ama ingilizce olarak bulmak mümkün. Malzemeler için ise hepsini bir arada bulabileceginiz bir yer yok. Parça parça araştırmak gerekiyor.

      Sil
  3. Elinize sağlık gerçekten profesyonel çalışmalar tebrik etmek lazım. Benim bir sorum olacak bu ölçeklendirmeyi nasıl yapıyorsunuz göz kararımı yoksa gerçek boyutlardan küçülterek mi mesela 1/12 demişsiniz yada 1/24 -1/20 gibi ölçekler var bu nasıl hesaplanıyor bir formülü var mı 50 cm bir masa 1/12 ölçeğe göre kaç cm oluyor internetten araştırdım ama bu konuda bir bilgi bulamadım yardımcı olursanız sevinirim... İyi çalışmalar

    YanıtlaSil
  4. Ayakkabı arayanlar için erkek spor ayakkabı listesi: erkek spor ayakkabı

    YanıtlaSil